Kijken: aftermovie van het ADE van Dannic

Ivo Mollemans | 24 november 2016
video

Het Amsterdam Dance Event is inmiddels al ruim een maand voorbij en opnieuw kan er worden teruggekeken op een geslaagde editie. Er werd veel gefeest, maar ook veel vergadert en gediscussieerd. Het is dan ook niet voor niets dat ADE zo hoog op de lijst staat van veel artiesten. Het is de ultieme kans om zichzelf te kunnen promoten en daar maken ze maar al te graag gebruik van.

Dannic tijdens ADE

Jong en oud, man en vrouw, ervaren en beginner: alles en iedereen is welkom en aanwezig op het festival. De grootste namen gaan van feest naar feest en de kleinere jongens proberen zichzelf vooral goed te promoten. Iemand die zich geen zorgen meer hoeft te maken om promotie is Dannic. Hij is inmiddels een van de grootste EDM artiesten ter wereld en hij heeft trouwe fans.

KIJK OOK: Kijken: aftermovie van Mysteryland USA

Ook tijdens ADE was het goed te merken dat hij tot de top behoort. Een druk schema waar veel optredens op gepland waren vormt een goede samenvatting voor zijn ADE. Een eigen labelnight die uitverkocht was, veel nieuwe tracks en interviews. Het was een drukke week voor de artiest en dat heeft hij vastgelegd in een aftermovie van maar liefst 7 minuten lang. Backstage beelden en beelden van zijn shows komen allemaal voorbij.

Check de aftermovie zelf hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws