Headhunterz uploadt nieuwe vlog gewijd aan Project One

Ivo Mollemans | 28 november 2016
video

Het vertrek van Headhunterz uit de hard dance scene kwam niet alleen fans heel zwaar te liggen, maar ook Willem Rebergen zélf bleek enorme heimwee te hebben naar daar, waar het ooit begon voor hem als dj. De laatste tijd liet hij steeds vaker merken dat hij graag meer betrokken wil gaan zijn bij de hard dance scene en daarom verscheen hij afgelopen zomer als verrassing op Defqon 1.. Een paar weken geleden was hij ook al aanwezig bij de viering van de 30-jarige carrière van The Prophet.

Project One op Qlimax

Het plaatje lijkt nu helemaal compleet door de langverwachte comeback van Project One. Dit project is ooit begonnen door Headhunterz en Wildstylez en wordt als legendarisch gezien bij hardstyle liefhebbers. We hebben daarom afgelopen week al meerdere malen bericht gedaan over het optreden dat hierbij hoorde.

LEES OOK: Stem nu op de Q-dance Hardstyle Top 100

Vlog

Naast de aftermovie van Qlimax die geüpload is, is nu ook de vlog van Headhunterz die hij had beloofd online gezet. De vlog gaat geheel over Project One. Zowel het heden als het verleden worden erin belicht en niet alleen Headhunterz, maar ook zijn goede vriend Wildstylez vertelt over hoe zij de (hernieuwde) samenwerking ervaren. Het is een diepgaande vlog waarin de persoonlijke kanten van beide artiesten naar boven komen.

Dat Headhunterz zijn oude fans mist is inmiddels wel duidelijk. Ook in de vlog komt dit meerdere malen naar voren. Een volledige comeback van Headhunterz in de hard dance scene is misschien nog te ver weg, maar een comeback in de vorm van Project One zit er zeker in en dat wordt met deze vlog wat ons betreft 100% bevestigd.

Bekijk de Project One vlog hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws