Kijken: magische aftermovie van Sziget 2016

Ivo Mollemans | 28 november 2016
video

Het Sziget festival is niet voor niets wereldwijd bekend. Zeven dagen lang komen de beste artiesten van de hele wereld naar Budapest om er een knallende week van te maken. Uiteraard doen ze dit niet alleen; de bezoekers spelen ook een grote rol in de hele beleving van het festival. Het motto zal wel luiden ‘vrijheid is blijheid’, want alles is mogelijk op de festivalgronden van Sziget...

LEES OOK: T in the Park festival is afgelast voor 2017

Aftermovie Sziget 2016

Dat blijkt ook uit de aftermovie van het festival die (pas twee dagen geleden) online verscheen. Ruim acht minuten lang komen magische beelden voorbij die de essentie van het festival goed weten vast te leggen. Van optreden tot activiteiten die de bezoekers zelf ondernemen en ook Budapest zelf: het zit er allemaal in verwerkt. Hetgeen je in de aftermovie ziet is natuurlijk lang niet alles wat het festival te bieden heeft. De oppervlakte is gigantisch en de line-up ontzettend divers. Hierdoor is het festival een echte aanrader voor iedereen. Enige nadeel is wel dat je net wat meer betaalt voor een kaartje dan bij reguliere festivals, maar dat is het zeker waard.

Kijk de aftermovie nu zelf hieronder en begin maar vast met sparen, want na het kijken van deze video wil ook jij naar Budapest in 2017!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws