Kijken: Feestje Met Sevn Alias

Rick Francissen | 8 december 2016
video

Sevn Alias - Xite Feestje Met

XITE neemt jou mee in de wereld van muziek, feestjes en alles wat hierbij komt kijken. In de serie Feestje Met wordt er iedere aflevering een feestje bezocht waarbij vaak een artiest in de spotlight wordt gezet aan de hand van het betreffende feest. In de 6e aflevering van Feestje Met wordt Sevn Alias gevolgd door XITE die optreedt in poppodium 013 in Tilburg.

Sevn Alias heeft grote plannen

De naam Sevn Alias staat voor de grote massa waarschijnlijk gelijk aan zijn grote hit ‘Gass’. Luister je meer naar zijn muziek dan weet je dat ook ‘Fasta’, ‘Turnen’ en ‘Weg Van Alle Stress’ het ontzettend goed doen. Met de stijl die hij heeft neergezet maakt hij veel indruk bij hip-hop fans in Nederland.  

Sevn Alias wordt door XITE gevolgd bij zijn optreden in 013 in Tilburg. Hier worden hij en zijn fans geïnterviewd en komen er bijna alleen maar positieve woorden voorbij. Sevn laat wel in zijn gesprek met XITE weten dat hij een huis in Suriname wil hebben staan. Wil je weten wat dit voor de toekomst betekent? Kijk dan de video van XITE hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws