Checken: De trailer van Crazyland's B.I.T.C.H

Thomas Keulemans | 12 december 2016
video

Misschien ben je zelf wel eens op een erotisch dancefeest geweest, of lijkt dat je stiekem wel heel erg tof? Dat zou kunnen natuurlijk, want dit vaak onderbelichte deel van de partyscene heeft veel leuks - en spannends - te bieden! Deze zogenaamde kinky feestjes doen bij veel mensen toch vaak de wenkbrauwen fronsen, maar dat is eigenlijk totaal onterecht, zeker als je er zelf nog nooit eentje hebt meegemaakt. De sfeer is vaak erg gemoedelijk, ook als je voor de eerste keer komt en er is bepaald geen gebrek aan goede muziek en tal van boeiende shows met - inderdaad - sexy dansers en danseressen, en ja... een pikant gekleed publiek!

B.I.T.C.H

Erotische feesten bestaan al behoorlijk lang. Organisator Crazyland is een van de bekendste die met enige regelmaat dit soort feesten host. B.I.T.C.H is daarvan misschien wel de meest bekende. Het feest vindt al sinds het eind van de jaren '90 een paar keer per jaar plaats. De laatste editie was in oktober (uitverkocht!) en de eerstvolgende B.I.T.C.H zal op 4 februari 2017 plaatsvinden. Bekijk de trailer hieronder en laat je verleiden tot misschien wel jouw eerste kinky fetisjfeestje...

Crazyland

Overigens organiseert Crazyland echt niet alleen maar kinky feestjes; Pleasure Island is bijvoorbeeld ook een Crazyland-concept en dat is een 'normaal' festival, waarbij ook geen stricte dresscodes gelden zoals die bij B.I.T.C.H uiteraard wel van toepassing zijn. 

'B.I.T.C.H is wel degelijk kinky… Maar dat is dan ook het enige feest van al onze concepten dat echt seksgericht is en waar het publiek ook daadwerkelijk seks met elkaar heeft, of kan hebben in elk geval. De dresscode is niet voor niets leer, lak, latex, rubber, PVC en/of metaal en dat wordt streng gecheckt door de doorbitches. Dat roept wel echt iets kinky's op natuurlijk...'

aldus Mike van Seumeren van Crazyland. Nieuwsgierig geworden? Twijfel dan niet te lang, want B.I.T.C.H raakt elke editie uitverkocht en de kaartverkoop van het feest in februari gaat ook hard.

Hou ook de laatste editie van Partyscene Magazine van dit jaar goed in de gaten, want daarin duiken we wat dieper in de wereld van de kinky partyscene! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws