Dit is de meest bizarre Boiler Room set die je ooit gezien hebt

Ivo Mollemans | 14 december 2016
video

Met het ruime aanbod aan muziek en artiesten is het moeilijk kiezen wat je nou eigenlijk wil luisteren. Er zijn extreem harde muziekstijlen, maar ook extreem relaxte genres. Mocht je nou écht geen inspiratie hebben dan kun je altijd nog deze Boiler Room set van de Japanse ‘食品まつり’ gaan kijken.

LEES OOK: Problemen omtrent artiesten voor de inauguratie van Trump

FOODMAN bij Boiler Room

Misschien is ‘食品まつり’ niet voor iedereen duidelijk (of beter gezegd te lezen), maar zijn Engelse naam is ‘FOODMAN’. Hij komt dus uit Japan en was laatst te zien bij Boiler Room. Nou is Boiler Room niet vies van muziekgenres die minder mainstream of obscuurder dan anderen zijn, maar de set die FOODMAN liet horen is wel heel apart. We hebben geen idee hoe we deze stijl moeten noemen en als het al in een genre te plaatsen is zouden we graag willen weten hoe dat genre precies tot stand is gekomen. Zijn set bestaat uit een hoop rare geluiden, melodietjes en voor het grootste deel verloopt hij zonder beat. Toch heeft het de aandacht van Boiler Room weten te krijgen dus blijkbaar doet hij wel iéts goed.

Ook de beelden die gebruikt worden op het scherm achter FOODMAN zijn op zijn minst apart te noemen. Allerlei delen van Aziatische video’s en games worden in een onlogische volgorde afgespeeld en passen daardoor goed bij de geluiden die FOODMAN voortbrengt. Door deze combinatie is het een van de meest aparte sets die we ooit hebben gezien en hij heeft zeker onze aandacht getrokken.

Check de aparte set van FOODMAN hieronder. Hij is ook actief op SoundCloud dus mocht je wat losse nummers van de beste man willen horen dan moet je hier zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws