Kijken: Optreden van Eric Prydz voor het goede doel

Ivo Mollemans | 21 december 2016
video

Eric Prydz

In de maand december gebeurd altijd een hele hoop. Festivals, mixen met daarin de beste tracks van het afgelopen jaar en natuurlijk een hoop acties voor verschillende goede doelen. Deze acties staan in het teken van de gedachte dat men iets voor een ander doet en daarmee de minder bedeelden uit de maatschappij of in een ander land helpt.

Trouwste fan van Eric Prydz

Ook Eric Prydz deed iets voor een ander, maar het evenement dat hij opzette was met een hele andere insteek. Een tijd geleden kreeg hij bericht van een fan waarbij kanker was geconstateerd. De persoon in kwestie heet James Lillo en hij had al tickets weten te bemachtigen voor de EPIC 5.0 show van Eric, maar de kans dat hij die dag nog in leven zou zijn was nihil. Daarom werd een bericht op Facebook geplaatst met daarin de laatste wens van James: Eric Prydz nog eenmaal live kunnen meemaken. Dit bericht kwam ook op Reddit terecht en niet veel later werd er contact gelegd met het team van Eric en ook met Eric zelf. Omdat Eric zeker niet de slechtste is organiseerde hij zo snel mogelijk een speciale show.

LEES OOK: The Biggest Mansion Party 'Dillih.' komt naar Amsterdam

Show voor het goede doel

Helaas overleed James voordat de show werkelijkheid was geworden, maar dat was voor Eric juist nog meer reden om de show te geven. Alle opbrengsten ervan zijn gedoneerd aan het Cancer Research Institute. Zoals te verwachten was, was ook deze show één groot spektakel. Een bezoeker heeft een aantal video’s online geplaatst waarin delen van de show te zien zijn zodat ook de rest van de wereld een idee heeft van wat zich in Los Angeles afspeelde.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws