Kijken: recap van Dimitri Vegas & Like Mike – Bringing The Madness

Ivo Mollemans | 23 december 2016
video

Dimitri Vegas & Like Mike zijn dan wel van de troon gestoten als nummer 1 dj act van de wereld door Martin Garrix, maar dat betekent niet dat ze het rustiger aan gaan doen. Elke week doen ze wel ergens een (en vaak meerdere) show(s) en die zijn altijd uitverkocht. Samen met de bezoekers weten ze wel hoe een goed feestje in elkaar zit en dat laten ze in hun recap van Bringing The Madness 2016 nog eens dunnetjes zien.

Dimitri Vegas & Like Mike pakken weer groots uit

In totaal geven ze vier shows in het Sportpaleis in Antwerpen en daar weten ze heel wat bezoekers mee te trekken. Voor donderdag 22 december zijn er momenteel alleen nog zitplaatsen op het balkon beschikbaar, maar voor de rest zijn ze alle tickets kwijt. Vorig weekend waren er in totaal 40.000 mensen aanwezig in het Antwerpse Sportpaleis die opzoek waren naar een knalfeest en dat schijnbaar ook hebben gevonden. De video is maar een minuutje lang, maar weet wel de energie van de avond goed over te brengen. Een aantal hoogtepunten uit de show worden belicht gecombineerd met een klein stukje backstage materiaal.

LEES OOK: Glastonbury Festival verkast in 2019 naar nieuwe locatie 

Ongelukjes

Toch ging een van de shows afgelopen week niet geheel volgens plan. Like Mike verstapte zich bij een overstap van het ene podium naar het andere en viel hierdoor. Hij is naderhand niet meer teruggegaan en zijn plek werd overgenomen door Steve Angello die ook aanwezig was en eigenlijk iets later pas voor het publiek zou moeten verschijnen als verrassingsact.

Toch bleef het niet alleen bij de misstap van Mike. Er was ook een groepje jongens die het nodig vonden om met pepperspray in het rond te gaan spuiten. Hier zijn ongeveer 30 personen slachtoffer van geworden en dat is zeker geen leuke manier om de avond te beginnen. Naar het schijnt was het de bedoeling van de daders niet om zomaar mensen aan te vallen met pepperspray, maar ze wouden de slachtoffers ook nog eens beroven. Uiteindelijk werden ze herkend door een slachtoffer en tijdens hun vluchtpoging lieten ze enkele telefoons vallen. Niet veel later werden de twee opgepakt.

Check de recap van de shows hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws