Marshmello dropt lyric video en recap van 2016

Ivo Mollemans | 27 december 2016
video

Onze gemaskerde vriend Marshmello is weer terug met iets leuks. Deze keer heeft hij met zijn team de moeite genomen om een lyric video te maken voor zijn single ‘Ritual’ en daarnaast is er ook nog een recap van zijn 2016. Een hoop beeldmateriaal om te bekijken dus, maar laten we hoop dat er ook nog een jaarmix komt.

Ritual lyric video

De lyric video van ‘Ritual’ werd geüpload via het bekende YouTube kanaal ‘Proximity’. Via dit kanaal werd ook Marshmello’s remix van het nummer ‘Let Me Love You’ dat origineel van DJ Snake en Justin Bieber is geüpload. Het is niet de eerste video voor ‘Ritual’, want toen de track uitkwam werd er ook meteen een officiële video online gezet die voor wat commotie zorgde omdat deadmau5 zijn bekende persona gebruikt was in de video zonder dat hij daar zelf iets van wist. Met de lyric video houdt Marshmello het wat braver. De beelden kunnen regelrecht gebruikt worden voor vertoon op LED-schermen bij zijn shows. Check de video hieronder:

LEES OOK: Dit is de betekenis van de ‘Om Telolet Om’ meme

Het 2016 van: Marshmello

Wat betreft afgelopen jaar heeft Marshmello niet veel te klagen. Hier en daar een akkefietje of klein probleem, maar over het algemeen heeft hij een hoop bereikt in 2016. Hij heeft er gigantisch veel fans bijgekregen waaronder een wel hele speciale, staat genoteerd in de DJ Top 100 en is aanwezig op de line-up bij zo’n beetje elk groot festival. Daarnaast verkopen ook zijn solo shows erg goed dus van klagen is geen sprake. Kijk de recap van Marshmello hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws