Electro house duo Mashd N Kutcher te gast bij Nickelodeon

Ivo Mollemans | 12 januari 2017
video

Niet alleen het oudere publiek schijnt dance leuk te vinden. Ook de jongere generatie luistert er graag naar en dat is niet zo gek aangezien het grootste deel van de hits tegenwoordig onder de categorie dance valt. De populaire tv zender Nickelodeon heeft dit ook wel in de gaten en daarom zorgden zij ervoor dat het duo genaamd ‘Mashd N Kutcher’ tijdens hun jaarlijkse Slimefest kwam optreden.

Nickelodeon Slimefest

Dit Slimefest is een soort festival voor het jonge publiek van Nickelodeon waarbij het publiek, zoals de naam al zegt, onder het slijm komt te zitten. En welke artiest kan je hier beter neerzetten dan het altijd trollende duo Mashd N Kutcher? Deze twee gasten steken vaak de draak met de huidige EDM scene, maar doen er zelf toch graag aan mee. Ze zijn vooral bekend van de vele filmpjes zoals degene hieronder:

LEES OOK: Ook Afrojack start met een vlog-serie

Met een reputatie als die van hun is er ook geen betere optie om te boeken voor dit feest van Nickelodeon. Tijdens het optreden werden zelfs visuals gebruikt van Spongebob dus wie weet zien we die ook nog wel eens terug tijdens de eigen shows van Mashd N Kutcher.

Bekijk het korte optreden hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws