Awakenings blikt terug op jaarwisseling

Rick Francissen | 13 januari 2017
video

Awakenings

Inmiddels zijn de feestdagen weer achter de rug en leven we alweer een flink aantal dagen in het nieuwe jaar 2017. Op NYE werd het jaar door heel de wereld feestend afgesloten en daar droeg Awakenings uiteraard ook haar steentje aan bij.

Awakenings 2016 – 2017

Geheel volgens traditie viert Awakenings de jaarwisseling niet één, niet twee, maar gewoon drie keer! Van vrijdag 30 december tot en met zondag 1 januari werd de Gashouder in Amsterdam weer omgetoverd tot een techno-tempel waar alleen plaats was voor de meest getalenteerde dj’s in de scene.

LEES OOK: Line-up en boek gepresenteerd voor 20 jaar Awakenings

Net zoals buiten in de openlucht werd er ook Awakenings het nieuwe jaar ingeluid met prachtig vuurwerk. Geen kleurige vuurpijlen, maar gillende, door de zaal cirkelende pijlen die de Gashouder volledig op zijn kop zette.

Met de onderstaande terugblik worden alle highlights van de drie techno-feesten in beeld gebracht. Je ziet niet alleen namen als Adam Beyer, Len Faki, Maceo Plex, Chris Liebing en Pan-Pot voorbij komen, ook heeft de organisatie het vuurwerk, het aftelmoment naar 2017 en de uit de lucht schietende co-2 kanonnen mooi in beeld gebracht. Kortom deze video moet je gezien hebben!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws