Claude VonStroke dropt nieuwe video als Barclay Crenshaw

Ivo Mollemans | 17 januari 2017
video

Techno held Claude VonStroke is niet weg te denken uit zijn genre. Met zijn eigen label Dirtybird brengt hij klapper na klapper uit en hij helpt hiermee tegelijkertijd een hoop andere artiesten. Hij is zelfs officieel uitgeroepen tot de beste dj van Amerika en daar mag hij best trots op zijn. Toch beperkt hij zich niet alleen tot techno, maar ontdekt hij ook graag andere muziekstijlen.

Claude VonStroke verkent nieuwe ruimtes

Daarvoor gebruikt hij echter niet de naam ‘Claude VonStroke’, maar zijn echte naam ‘Barclay Crenshaw’. Onder deze naam laat hij zich vooral inspireren door hip hop en dat is zeer goed terug te horen in zijn muziek. Daar waar techno een strakke beat hanteert doet hij precies het tegenovergestelde als Barclay. Eerder uploadde hij al de nummers ‘The Gene Sequence’ en ‘Sleepy Kids’ van het aankomende album dat op 27 januari uit gaat komen. Deze nummers zijn vrij sloom, maar met zijn laatste track laat hij opnieuw een andere kant van zich horen.

LEES OOK: Electro house duo Mashd N Kutcher te gast bij Nickelodeon

Video voor nieuw nummer

De track heet ‘The Real X Files’ en is ingezongen door Lady Chann. Het nummer is sneller dan de andere twee en Barclay vond dat daar ook een videoclip bij hoorde. De video is geregisseerd door Markus Hofko en opgenomen in het noorden van Afrika. In de video zijn veel beelden gezien van het landschap die als caleidoscoop zijn bewerkt. De hele omgeving en manier waarop Lady Chann is aangekleed passen perfect bij het nummer. De video brengt de track een extra dimensie en hopelijk gaat de rest van het album net zo tof klinken als ‘The Real X Files’.

Bekijk de video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws