Kijken: Mini-docu over het succes van Skrillex

Rick Francissen | 18 januari 2017
video

Skrillex - The Same Place

Sonny Moore, beter bekend als Skrillex, is binnen een aantal jaar van vreemde vogel tot een van de grootste artiesten ter  wereld gegroeid. Met meerdere hits, grammy’s en optredens over heel de wereld op zijn naam houdt het nog niet eens op. Ook zette Skrillex het succesvolle OWSLA label op en weet hij ook nog eens feilloos gitaar te spelen. Het succes is groots en dat wordt in beeld gebracht in de onderstaande mini-docu.

Skrillex doet meer dan feesten

Uiteraard komen er in de video veel beelden voorbij van Skrillex die grote menigtes publiek los laat gaan, maar dat is zeker niet wat de volledige (bijna) 12 minuten volmaakt. Sonny zijn persoonlijke fotograaf Jas Davis en James Winterhalter hebben samengewerkt aan de mini-docu die de titel ‘The Same Place’ heeft gekregen.

Naast de feesten zie Skrillex ook een lezing geven over zijn succes. Hij vertelt hier onder andere dat zijn muziek (op de computer) eerst helemaal niet erkent werd en dat veel mensen zijn Grammy onterecht vonden. Volgens Sonny moet je je dan ook niets aantrekken van wat anderen over jouw werk of persoon zeggen. Hij verwoordt dit op de volgende manier:

If it’s fun – that’s all that matters

Uiteraard hoor je een aantal platen van Skrillex zelf voorbij komen zoals ‘Waiting’, ‘Purple Lamborghini’, maar ook een stuk live muziek waar hij zelf gitaar speelt. Ook hoor je nog een gloednieuwe plaat van de dj. Alles check je hieronder in de mini-docu The Same Place.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws