Headhunterz previewt nieuwe hard dance-track

Ivo Mollemans | 23 januari 2017
video

Het lijkt er steeds meer op dat Headhunterz terugkeert naar waar hij ooit begon. Na zijn overstap richting de house heeft hij een hoop goede producties gemaakt, maar zijn hardstyle is toch echt de stijl waarvan mensen hem het beste kennen. Hij heeft veel klassiekers gemaakt en wist keer op keer bij elk groot festival in de line-up te komen, maar zelf was hij op zoek naar een verbreding van interesses.

Headhunterz heeft heimwee

Toch is hij zeker niet vergeten hoe het ooit begon en ook zijn fans zijn hem niet vergeten. Na zijn optreden met Wildstylez als Project One tijdens Qlimax was het wel duidelijk voor Headhunterz dat hij de hardere stijlen mist en ook in de studio komt het verlangen naar harde kicks en snellere tempo’s vaker naar voren. In zijn nieuwe vlog uit de serie ‘Vlogs From Within’ gaat hij naar Jamaica in de hoop zichzelf beter te leren kennen.

LEES OOK: 'The Final Enemy' nog steeds populairste hardstyle track

Vlogs From Within

Vloggen is populair, maar Headhunterz maakt niet zomaar vlogs. Hij doet echt moeite om de video’s zo goed mogelijk te bewerken en tijdens de video’s laat hij ook persoonlijke kanten van zichzelf zien. Hierdoor krijgen de vlogs meer diepte en als fan krijg je meer te zien en te horen dan alleen de optredens die hij houdt. Ook tegen het einde van deze vlog laat hij duidelijk horen heimwee te hebben naar hardstyle. Naar eigen zeggen heeft hij een verlangen om thuis te komen en daarmee hint hij overduidelijk naar de hard dance. Vanaf 6:39 laat hij heel kort nog een stukje horen van een nieuwe hardstyle track waar hij mee bezig is. Hij draaide het nummer al vaker in zijn sets dus hopelijk is een releasedatum erg dichtbij.

Bekijk de vlog hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws