Deze legendarische artiest zit in de supervette docu 'They Call It Acid'...

Mark Hofman | 24 januari 2017
video

Een goede documentaire over muziek is nooit mis. Je ziet grote helden voorbij komen, leert wat over de geschiedenis en ziet hoe groot het echt is. Datzelfde geldt voor de documentaire 'They Call It Acid'. Het verhaal gaat over de komst, de ontwikkeling en de artiesten uit de acid-scene en daar komt een opmerkelijk gezicht bij kijken. 

They Call It Acid-documentairetrailer

Er is nog geen releasedatum voor de documentaire 'They Call It Acid', maar een trailer is er al wel. In een krappe drie minuten zie je wat de film in huis heeft en welke bekende gezichten hun zegje komen doen. Eén van deze artiesten valt overigens op met zijn aanwezigheid: Noel Gallagher. 

Noel Gallagher was de gitarist van de legendarische Britpopband Oasis, niet iemand die je direct in een documentaire over acid zou verwachten. Toch is de keuze voor de muzikant niet vreemd. Noel heeft zich vaak positief uitgesproken over het genre en is er zelfs fan van. In de trailer hoor je de gitarist geregeld dingen zeggen als 'It fucking blew my mind' en 'They're fucking amazing'. Een groot fan dus! 

Check de trailer hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws