The Chainsmokers komen met video voor ‘Paris’

Ivo Mollemans | 21 februari 2017
video

Dat de twee heren die samen The Chainsmokers vormen onwijs succesvol zijn met wat ze doen kan je niet ontgaan zijn. Ze scoren letterlijk hit na hit en daardoor blijven ze maar doorgaan met het uitbrengen van topnummers. Voor hun single ‘Don’t Let Me Down’ hebben ze zelfs een Grammy Award in ontvangst mogen nemen en dat is zeker niet hun enige grote prestatie die ze hebben geleverd.

LEES OOK: Check die track: Ken Loi – Deja Vu

The Chainsmokers’ nieuwe video

Het laatste product dat bij hen uit de studio kwam was de single ‘Paris’. Ze lieten dit nummer voor het eerst horen tijdens een show in Las Vegas en gelukkig brachten ze de track niet veel later ook uit. Het nummer is als sinds 28 januari uit en de video heeft even op zich laten wachten, maar het eindresultaat mag er zeker wezen.

De clip is tegen de verwachtingen in niet opgenomen in Parijs. De video komt langzaam op gang met het min of meer voorstellen van de hoofdpersoon, maar al snel wordt deze steeds interessanter. Uiteraard komen ook The Chainsmokers zelf voor in de video. We zullen niet teveel verklappen en je moet hem eigenlijk gewoon zelf checken. Doe dat vooral hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws