Kijken: Alesso dropt muziekvideo voor 'Falling'

Mark Hofman | 22 februari 2017
video

Zweden heeft ons met artiesten als Axwell, Ingrosso, Avicii, Eric Prydz en Alesso genoeg te bieden op het gebied van dance. Niet alleen voorzien deze artiesten ons van goede shows, maar releasen ze ook bijzonder heerlijke muziek. Zo is het meest recente nummer van Alesso, wat op 3 februari verscheen onder de naam 'Falling', er weer één om helemaal op los te gaan. Echter ontbrak er nog een muziekvideo, maar daar is nu verandering in gekomen. 

Alesso dropt muziekvideo voor 'Falling'

De video gaat over twee robots die samen een relatie opbouwen. De kunstmatige intilligente wezens worden in de video bestuurd door niemand minder dan Alesso. Door de kracht van dance worden de robots verliefd en verlaat Alesso het terrein aan het einde van de video tevreden, de robots gaan vervolgens nog lekker door. 

'Falling' heeft veel goede feedback ontvangen van Alesso's fans in de afgelopen weken. Iets wat goed is voor de artiest aangezien hij dit keer afwijkt van zijn progressive house-stijl. De track laat horen dat de Zweed openstaat voor meerdere invloeden binnen de dance en naar ons idee pakt dit heel goed uit! 

Check de muziekvideo hieronder en laat ons weten wat je er van vindt! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws