Kingsland Festival eert Nederlandse dj's in video

Pieter Hiemstra | 28 februari 2017
video

Kingsland Festival eert onze Nederlandse dancehelden in een video, ingesproken door Jeroen Krabbé. Daarin wordt benadrukt hoe uniek het eigenlijk is, dat elektronische muziek uit Nederland de wereld verovert. In de video komen echter alleen de artiesten voor die ook op het festival gaan draaien. 

Organisator Mitchel Bovenlander laat aan Partyflock weten, dat hij mensen bewuster wil maken hoe bijzonder dat eigenlijk is. 'Van dit voorrecht moeten wij genieten, bovenal moeten wij het koesteren. Deze trailer is gemaakt om de mensen er nogmaals van bewust te maken dat deze jongens met hun muziek de wereld veroveren, wij vinden dat dit wel eens extra benoemd mag worden.'

Kingsland Festival is het grootste festival tijdens Koningsdag op 27 april, die dit jaar zijn vijfde editie viert. Op de feestdag vindt het festival plaats op maar liefst vijf locaties in heel Nederland. Amsterdam (RAI), Den Bosch (Brabanthallen), Groningen (Stadspark), Maastricht (MECC) en Twente (Oldenzaal – Het Hulsbeek). Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Lees ook: 'Recordpoging: 11 festivals bezoeken in 222 minuten'

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws