Kijken: Trainspotting-sets in Boiler Room Berlijn

Thomas Keulemans | 2 maart 2017
video

Ruim twintig jaar na de legendarische film Trainspotting kunnen we nu - eindelijk - genieten van de opvolger: T2 Trainspotting. Dat heugelijke feit konden de mensen achter Boiler Room natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Sterker nog, om het vervolg op Trainspotting nog eens even extra goed te vieren bedacht Boiler Room een geweldig retro thema-feest in Berlijn, met vijf uur lang muziek die je mee terugneemt naar die eerste Trainspotting periode.

Sfeervolle Trainspotting-sets in Boiler Room Berlijn

Een aantal te gekke dj's uit de jaren '90 werd bereid gevonden deze speciale Boiler Room editie eens flink uit te pakken, met sfeervolle sets uit het 'rave-tijdperk' van de originele Trainspotting film. Zo namen allereerst Head High en Goldie plaats achter de draaitafels voor een serieuze breakbeat set, later gevolgd door Modeselektor en Ellen Allien voor de nodige house en techno van die tijd. Uiteindelijk sloot trance- en progressive legende Sasha de Trainspotting theme-avond van Boiler Room Berlijn af met een geweldige set. Compleet in de stijl van 'Northern Exposure', Sasha's eigen mix-album met John Digweed uit 1996 (het jaar waarin Trainspotting uitkwam). 

Fans namen de volledige set op en die is hieronder terug te zien. Als je van plan bent T2 Trainspotting nog te gaan zien, dan kun je met het checken van deze Boiler Room Berlijn sets alvast uitstekend in de stemming komen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws