Axwell /\ Ingrosso droppen video voor 'I Love You'

Mark Hofman | 8 maart 2017
video
 

Coming Soon #ILoveYou 🚗 @kidink @colinseyes

A post shared by axwell (@axwell) on

Als er één duo een geweldig 2016 had, is het Axwell /\ Ingrosso wel. Ze brachten een geweldige show tijdens ADE, gingen de wereld over en releasden veel toffe tracks. Uiteraard willen ze hiermee doorgaan in 2017. Volgens ons is dat prima gelukt met hun nieuwe track 'I Love You'. Die is nu ook voorzien van een toffe videoclip. 

Lancering op Facebook

Die zit vol met snelle auto's, vrouwen en emotionele momenten. Het ziet er strak uit en de beelden passen goed bij het nummer. De volledige clip was alleen nog te zien via een stream, maar de teaser zegt genoeg. Wanneer de volledige video online staat, is nog niet bekend. 

Eerder deze maand lanceerde het duo hun single, geheel in stijl van Axwell /\ Ingrosso. In een live-video op Facebook telde een countdown klok af naar de lancering. In het nummer komen veel verrassende R&B-invloeden terug met vocals van Kid Ink. Ondanks een sound die we niet goed kennen van het tweetal, werd de plaat goed ontvangen door het grote publiek. . 

Beluister hieronder 'I Love You' van Axwell /\ Ingrosso. We kijken uit naar wat 2017 nog meer gaat brengen voor het Zweedse tweetal!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws