Eigenaar in shock: Airbnb blijkt pop-up bordeel!

Bart Remmers | 30 mei 2019
Weird

Hoeren en drugshandelaren steeds vaker te vinden in lieflijke vakantiehuisjes

Wie heeft er nog geen gebruik gemaakt van Airbnb? Je huis verhuren aan toeristen kan enorm lucratief zijn, echter kan je ook voor een verrassing komen te staan.

Een Airbnb-eigenaar in het Engelse gehucht Perranwell Station (250 inwoners) wist niet hoe hij het had toen hij ontdekte dat zijn stulpje was verworden tot een pop up-hoerenkast.

Sodom en Gomorra

De eigenaar van het optrekje met een waarde van 800.000 pond had geen idee dat het truttige stulpje nu een heet en stomend Sodom en Gomorra bleek bomvol schaarsgeklede dames in roodkanten lingerie en vele hitsige klanten die als kwijlende reutjes achter de lichtekooien aanliepen.

Blijkbaar is het verhaal dat zich afspeelde in een Midsommer Murders-achtig decor niet een uitzonderlijk geval. Steeds meer Airbnb's worden ingezet als tijdelijke sekspaleisjes waar vooral Roemeense en Poolse dames hun ding doen. 

Opslag drugs

Ook worden Airbnb's, maar ook caravanparken en campings, steeds vaker misbruikt als opslagplaatsen voor allerhande hard- en softdrugs zonder dat de uitbaters er iets van afweten. Kijk dus maar uit voordat je jouw huisje gaat verhuren aan onbekenden. Voor je het weet is het een afwerkkeet of XTC-lab. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws