Drink or/and die: dit zijn de goorste cocktails ever!

Bart Remmers | 18 mei 2018
Weird

via GIPHY

Een grote teen of plukken tabak in je drankje? Proost!

Normaliter drink je een cocktail omdat ie lekker is: zoet, bitterje, wat zuur of een flinke scheut alcohol en alles liefst in een kek glas in olijke kleurtjes. Toch heeft niet elke cocktail direct onze voorkeur, dit zijn de meest afschuwelijke alcoholische mixjes op planeet aarde...

The Sourtoe

Zin in een cocktail waarin een echte gemummificeerde grote teen drijft? Well, it's your lucky day! Even vliegtuig naar Yukon Canada pakken en op naar The Sourtoe Cocktail Club waar je op verzoek de geamputeerde grote teen van rumsmokelaar en mijnwerker Louie Liken in je cocktail gemikt kunt krijgen. Wanneer de teen uit de jaren twintig niet in een drankje drijft, staat ie in een pot op alcohol in de Canadese kroeg. Proost!

The Aunt Roberta

Op zich ziet het dankje er smakelijk uit. Echter, opgelet... Het is de meest alcoholische cocktail die er is - geen gezeik met water, sapjes en cola - en je bestelt 'm in Alabama. Er zit onder meer absint, gin en wodka in. Er alleen al naar kijken en je bent straalbezopen!

The Mohawk

Een cocktail (lekker poepbruin van kleur) die smaakt naar tabak? Niet onze kop thee (is het ook niet). Dit drankje smaakt waarschijnlijk naar je hevig besnorde oom die dagelijks vijftig met zijn gele vingers gerolde sigaretten wegpaft. In bar Lafitte, San Francisco, koop je de neut die verder veel whiskey bevat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws