Man in ziekenhuis na openbaar masturberen

Geert van der Klugt | 15 juli 2018
Weird

Effe fappie leggen. Zo dacht een New Yorker van middelbare leeftijd. Gek? Niet zozeer. Meneer had echter de voorkeur voor een openbare sessie. Man, man, man.

Afgelopen voorjaar werd een vrouw, na het doen van een dutje in de metro, wakker. Wakker, met een masturberende Reggie Frank tegenover zich. Reggie F. kreeg door dat de betreffende vrouw, die liever anoniem blijft, ontwaakte. Als resultaat viel hij het slachtoffer aan met een vlindermes en bus pepperspray. Na een hevige knokpartij struikelde Reggie en slachtoffer de straat op, waar mevrouw haar aanvaller wist te ontwapenen. Vervolgens stak zij de serie-aftrekker in borst en arm, waarna beiden zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

Reggie Frank.

Reggie Frank van de straten af

Tijdens de navolgende rechtszaak verklaarde de zus van slachtoffer: 'Ik wil 'm van de straten af. Ik wil dit niet zien gebeuren, bij niemand niet. Voor hetzelfde geld flikt hij het wéér: even goed bij een kind.' Reggie's advocaat betoogde: 'Mijn cliënt is aangevallen, niet andersom. Misschien dacht mevrouw dat mijn cliënt haar portemonnee wilde stelen. Of zat hij simpelweg te dicht bij.'

Slap betoog, want Reggie Frank werd in 2015 driemaal gepakt naar aanleiding van publiekelijk masturberen vóór vrouwen. Tien jaar daarvoor werd hij tweemaal gearresteerd voor openbare naaktheid.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws