Één op de vijf Nederlanders neukt met collega's

Geert van der Klugt | 29 juli 2018
Weird

Sexy, sexy time. 20 procent van werkend Nederland duikt wel eens het bed in met een collega. Jazeker: ook op jouw werkvloer wordt er na vijf flink gerotzooid. Vandaag publiceerde Acties.nl een grootschalig onderzoek. Er zijn een hoop erotische feitjes aan het daglicht gekomen. Zo blijkt een derde van de deelnemende mannen regelmatig spannende dromen te hebben - met een feminiene collega in de hoofdrol. 

Man in vrees

Daarnaast geeft 23 procent van de 1.000 deelnemers aan vrijelijk over de bloemetjes en de bijtjes te praten. Wél is deze hoeveelheid aangetast na de openbaring van het Hollywoodse aanrand-partijtje, ook wel bekend als de #MeToo-discussie. Zo verklaart een aantal procent van de mannen dat zij zich, aannemelijk uit angst, anders op werk zijn gaan gedragen. 

LEES OOK: YouTube in verwarring: is dit de meest ranzige rapper ooit?

Verrassing: schaarse kledij is onproductief. 41 procent geeft aan dat zij een sexy geklede collega minder serieus nemen. Opvallend is dat vrouwen hier gevoeliger voor zijn dan mannen: waar 20 procent van de mannen géén verandering in houding heeft tegenover een sexy collega, vinden méér dan de helft van vrouwen schaarse kledij de geloofwaardigheid beperken. Deelnemende Frank verklaart: 'Iedereen kent wel die ene collega met net iets te veel zichtbaar borsthaar, of een tè diepe decolleté.'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws