Video: Kung-fu meneer trapt vrouw en betaalt 60.000 dollar aan boetes

Geert van der Klugt | 28 oktober 2019
Weird

Te zien in het bovenstaande filmpje: een Spaanse idioot genaamd Montealaegre trapt een vrouw in de kuiten - midden op straat, voor de lol. De video doet al twee jaar de rondte in de onder-krochten van het wereldwijde web, maar de betreffende 'meneer' is onlangs pas veroordeeld voor de daad. Misdaad en straf, oorzaak en gevolg: een mooi rond bedrag van 60.000 dollar is de uiteindelijke boetedoening. Twee weken putjes scheppen was een gunstigere uitkomst, maar nee - meneer komt er gelukkig niet zo makkelijk van af.

Grappig?

Het slachtoffer van de aanval hield er een gekneusde enkel en verwonde rug aan over: 75 dagen kon zij niet werken. Door pijn en angst op de bank genageld, omdat bij grapjas Montaelaegre een moreel kompas ver te zoeken is. Deze week verklaarde een aanklager, tijdens de rechtszaak, het volgende: 'Mevrouw vertoont post-traumatische stress, met betrekking tot de geleden aanval. Lange termijn gevolgen kunnen liggen aan het feit dat zij na de aanval, op de grond liggend, geen hulp van bijstanders heeft ontvangen.' 

Nadat het filmpje online opdook vond Spaanse krant El Mundo een tweetal filmpjes waar dezelfde man vrouwen op straat in de enkels trapt. Dit verhaal krijgt absoluut een staartje. Zodra het Spaanse gerechtshof meer informatie vrijgeeft volgt er een update. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws