Vrouw verlaat vliegtuig met gekneusde ribben: in elkaar getrapt door klein kind

Geert van der Klugt | 11 april 2018
Weird

Een benauwde cabine delen met 30 chagrijnige medepassagiers - 24 uur lang. Niemand houdt van vliegen. Er is overigens verschil tussen een kutvlucht, en de flight-from-hell die deze Amerikaanse vrouw van de week meemaakte. Sally Canario uit Los Angeles bevond zich op een nachtvlucht onderweg naar Minneapolis toen het gebeurde.


Mevrouw is niet het eerste slachtoffer van kinderterrorisme. En zeker niet de laatste. 

Zij vertelde tegen The Sun: 'Ik zat in de stoel aan het raam en probeerde wat te slapen. Naast me zat een moeder met haar dochter, wiens hoofd op schoot van moeder lag. Ze had een slechte dag: wenen en gillen, met constant getrap tegen mijn voeten. De trappen raakten mijn zij, schoot, ribben en gezicht.' Een roep om hulp naar het cabinepersoneel deed weinig goeds. 'Ik wilde melden dat ik gewond was en een andere plek wilde, maar daar was geen spraken van.' De stewardess sneerde dat 'ze geen babysitter was'. De werknemer vervolgde: 'Jullie moeten het onderling maar oplossen. Dit is een drukke vlucht. U bent niet gewond. U bent degene die deze familie lastig valt.'

LEES OOK: Broederliefde lapte regels aan de laars: concert Spartastadion afgezegd

delta

Gewond was zij zeker. Canario houdt er beschadigd kraakbeen aan over. 'Na bezoek aan de dokter is mij verteld dat het nog een week kan duren voordat de pijn verdwijnt.' Canario pleit voor een verandering in beleid: volgens haar moet het mogelijk zijn om last-minute een aangepaste zitplaats te ontvangen. Vliegtuigmaatschappij Delta heeft zich reeds verontschuldigd. De klacht is doorgespeeld naar de verzekeringsmaatschappij, dus een schadeclaimpje zit er tevens aan te komen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws