Is dit de ultieme examen-hack?

Bart Remmers | 14 mei 2018
Weird

Beeld: YouTube

Gewoon knalhard Kanye West in mono opzetten tijdens de toets

Echt. Ontzettend. Flauw. Maar je mag geen smartphone het klaslokaal of de examenruimte mee naar binnen nemen. Je zou het ding wel eens kunnen gebruiken om af te kijken of simpelweg het antwoord van de examenvraag op te zoeken op Wikipedia of via Google.

Best wel logisch dus. Dat verbod. Edoch willen sommige studenten wel muziek luisteren tijdens hen examen Wiskunde, Duits of Biologie. Dat gaat niet lukken middels Spotify of iTunes op je mobieltje. 

LP's draaien in het examenlokaal

Hoe dan wel? Een goocheme student kon ook tijdens zijn examen Latijn niet zonder de raps van Kanye West (ach gut). Aangezien zijn smartphone op de gang in het kluisje moest bedacht de snotaap een draagbare pick-up en de gehele hiphopcollectie op vinyl van huis mee te nemen en de albums in mono af te spelen gedurende de toets. Bewijs knalde ene Eric Sauerdecker op Twitter.

Het beste resultaat? Pennen tijdens het afpelen van Kanye's LP 'The College Dropout' (ghi ghi). Of de klasgenoten het een prima plan vonden vertelt het verhaal niet, maar op social media heeft de muzikale leerling vele fans.

Sluiten we af met Kanye...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws