Nederland neukt massaal door hittegolf

Geert van der Klugt | 31 juli 2018
Weird

seks

Het weer is (op vandaag na) warmer dan ooit; de eierstokken trillen; de schaft-spier spant aan en het neukseizoen loopt in volle toeren. Broedse jongens en meisjes zoeken elkaar op voor venerische spelletjes en uiting van liefde: die conclusie stellen we, naar aanleiding van torenhoge verkoopcijfers - verkoopcijfers van seksspeeltjes. 

2036

Seksuologe Talitha, werkzaam bij Easy Toys, verklaart het volgende: 'Als de temperatuur stijgt, krijgen we meer behoefte aan seks. Dat is ook wetenschappelijk aangetoond. We worden in de zomermaanden meer blootgesteld aan 'bloot': korte rokjes, korte broeken, zwemkleding etc. We worden ook vrolijker van mooi weer én we ondernemen vaker ontmoetingen, zoals het pakken van een terrasje en het bezoeken van een park. Zeker in combinatie met alcohol stijgt dan de zin in seks.'

LEES OOK: Nina Kraviz en Seth Troxler raven in de Vietnamese tropen

Jawel, jongens en meisjes, het bijhouden van de butt plug-verkoop is wetenschappelijk. Één plus één is twee, en dus zien we over negen maanden óók de geboortecijfers omhoog schieten. Dat betekent een partyboom over 18 jaar; bereid je zodoende alvast voor op een ontiegelijk druk festivalseizoen in 2036. Geen dank. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws