Wat we weten over Lil' Kleines feestcafé in hartje Mokum

Partyscene Redactie | 15 augustus 2018
Weird

Beeld: YouTube

Pocketsized artiest heeft een naam bedacht voor zijn eigen kroeg

Tik jij binnenkort een Fristi, Shandy of GHB-cocktail weg in de kroeg van de miniatuurrapper Lil' Kleine? Dat kan vanaf half september en de zuipkeet heeft nu een naam.

Of Jorrick Scholten - de echte naam van de Madurodam-formaat artiest - nog tijd gaat hebben voor muziek weten we niet, wanneer halverwege de volgende maand ''t Lammetje' zijn deuren opent (beelden onder uit andere feestkroeg).

Wollige koteletjes

Yep. Alles lijkt klein aan Kleine, een kroeg dat de naam van een jong schaap draagt. Hoewel, het feestcafé in het centrum is niet per se vernoemd naar de wollige koteletjes op poten. 'Ik vind het wel een toepasselijke naam. Lam, als in dronken, dus 't Lammetje. Je mag niet nuchter naar binnen', aldus de poldermuzikant tegen RTL Boulevard.

Snollebollekes

Verwacht niet al te vaak de plaatjes van de bescheiden bemeten hiphoppert zelf in het drankgelag. Ook de klanken van Philip Glass, Brahms en NWA blijven in de platenkoffer. 'We zijn nuchtere, Hollandse jongens die wel houden van een feestje. Dus denk aan Hazes en Snollebollekes. Mijn eigen muziek draai ik voor de Buma/Stemra', zo verduidelijkt het niet voor het basketbal geschikte podiumdier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws