La Roux is pislink: Fox News gebruikte 'Bulletproof' op kogelvrije rugzak-reclame

Geert van der Klugt | 23 augustus 2018
Weird

la roux fox news

Aan La Roux' track 'Bulletproof' was in 2009 niet te ontkomen. Volgens Fox Business Network valt er op het basis, middelbaar en voortgezet onderwijs niet aan schietpartijen te ontkomen. Vandaar sloten zij met MC Armor, een kogelvrije rugzak-fabrikant, de handen ineen voor een nieuws-spotje, met track 'Bulletproof' als achtergrondgeluid.

Papa's AK-47

La Roux was niet geamuseerd. 'Het gebruik van dat nummer voor een promotie als deze is afgrijselijk. Ik schreef het lied over relaties en zou nooit, maar dan ook nooit, instemmen voor het gebruik van mijn muziek op zo'n manier.' 

Fox-presentatrice Maria Bartiromo ziet het probleem niet. Zo vertelt zij gedurende de uitzending over de 'modebewustheid' van kogelvrije rugzakken. Ligt het aan haar en de kogelvrije miljoenenindustrie, dan is 'beschermende back to school uitrusting' de normaalste zaak van de wereld. 

LEES OOK: Kijken: rapper Boef scheurt met 300 km/u over snelweg, verschijnt voor rechter

Douw een 9mm-handgeweer in de kogelvrije Nijntje-rugzak van je driejarige zoon, terwijl je toch bezig bent. Dat joch moet zichzelf kunnen beschermen, terwijl het gepeste kinderzieltje uit klas 8B een AK 47-magazijn uit papa's automatisch geweer leeg vuurt op het schoolplein. Toch? 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws