Insta influencer wast 'private parts' met heilig water in indonesisch dorp, inwoners laaiend!

Siem van Woerkom | 13 augustus 2019
Weird

Ietsjes te ver

Een Tsjechisch influencer koppel die veel foto's en video's op Instagram delen hebben de toorn van een volledig indonesisch dorp over zichzelf afgeroepen door een stunt die net ietsjes te ver ging. Het stel heeft heilig bronwater op plekken van de vrouw gebruikt die als onrein gelden in het geloof van de plek waar ze op vakantie waren. De inwoners van het indonesische dorp (waar het bronwater wordt gebruikt voor rituele zuivering) reageerde zeer geschokt.

Het Tsjechische echtpaar Sabina Dolezalova en haar vriend Zdenek Slouka filmden de clip in een hindoetempel in de stad Ubud op het Indonesische eiland Bali en plaatste het op sociale media, uiteraard in de hoop om likes te krijgen.

Iemand die wel netjes haar kleren aan kan houden is Jennifer Lopez, al dan niet een sexy badpak.

Niet de eerste keer

In de video is het paar samen te zien voor een heiligdom van heilig water in de tempel wanneer Slouka zijn hand onder het stromende water plaatst. Zijn vriendin buigt zich dan voorover en tilt haar rok op, waarna haar vriendje het heilige water op haar niet zo heilige lichaamsdelen gooit.. 

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat influencers zich gedragen op een manier die echt niet door de beugel kan. Van naaktlopers in IJsland tot mensen die hele velden van prachtige bloemen platlopen omdat ze het perfecte shot willen voor Insta.. Laten we allemaal even onthouden dat er bepaalde regels, normen en waarden zijn in de plekken die we soms bezoeken. 

(beeld credit: Asia Wire)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws