Wie dit godsgruwelijke spookhuis overleeft ontvangt 20.000 dollar

Zsarisse Knol | 30 oktober 2019
Weird

Een spookhuis dat zo extreem en angstaanjagend is, dat je verplicht een speciale disclaimer moet tekenen voordat je naar binnen mag. Als het je lukt om door het spookhuis heen te komen krijg je 20.000 dollar, maar dat is nog niemand gelukt.

Voorbereiding

Het spookhuis McKamey Manor bevindt zich in de kleine stad Summertown in Tennessee. Het ontving de naam van ergste en gruwelijkste spookhuis in Amerika. Meer dan verdiend. Voordat je überhaupt mag binnenstappen, zijn er een aantal eisen waaraan je moet voldoen. Zo moet je 21 jaar of ouder zijn en eerst een speciale screening ondergaan om te zien of je mentaal- en fysiek stabiel genoeg bent om binnen te treden.

Mortelkamer in vermomming

De McKamey Manor-ervaring belooft je een extreme ervaring die je nooit vergeet. Het spookhuis kan tot wel 10 uur duren! Je zal van tevoren een verklaring van 40 bladzijdes moet ondertekenen. Daarbij heb je ook een dokterverklaring nodig. Je kunt namelijk van alles tegenkomen in het spookhuis.  Zo kunnen medewerkers je slaan, vastbinden, verdrinken, scheren en taseren.

Tot op heden staan er zo’n 17.000 mensen op de wachtlijst. Hoe gruwelijk is dat. Wat misschien nog erger is, is dat je deze ervaring alleen of met slechts één andere persoon ondergaat.

Vorig jaar kwam er een bericht binnen van een vrouw die naar verluidt was ontvoerd. De politie arriveerde en vond de vrouw rillend, in elkaar geslagen en geductaped in een kelder. Maar raad eens: ze heeft zich voor het spookhuis opgegeven.

Bekijk de trailer van McKamey Manor hieronder

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws