Win Safe House op DVD en Blu-ray

frank | 18 juni 2012
winSafe House 
is het Amerikaanse regiedebuut van Daniel Espinosa (Snabba Cash) met in de hoofdrollen Denzel Washington (American Gangster, Training Day, Inside Man) en Ryan Reynolds (Green Lantern, Buried, The Change-Up).
 
Nadat hij tien jaar geleden van de radar verdween, geeft de gevaarlijkste afvallige CIA-agent Tobin Frost (Washington), zichzelf aan. Wanneer huurlingen zijn Zuid-Afrikaanse onderduikadres aanvallen, gaat hij samen met zijn onervaren bewaker Matt Weston (Reynolds) op de loop. Kunnen de onwaarschijnlijke bondgenoten lang genoeg overleven om uit te vissen wie hen dood wil?
 
Te winen bij Partyscene deze superspannende film op dvd en Blu-ray met o’a’ de volgende extra’s: Achter de Actie van Safe House, Het maken van Safe House, Man-tegen-man-actie, Het filmen van de aanval op het schuiladres en de achtervolging op het dak, Binnen de CIA, Veilige haven: Kaapstad en een Digital Copy van de film om over te zetten naar je PC of laptop. Safe House op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws