Win Steel Battalion Heavy Armor voor Xbox 360

frank | 18 juni 2012
winSteel Battalion Heavy Armor
, van ontwikkelaar Capcom is een exclusieve first person actiegame voor de Xbox 360 die volledig gebruik maakt van de bewegingssensor Kinect. De game biedt een unieke, meeslepende ervaring en betekent een evolutie op het gebied van oorlogsgames.
 
Welkom in het jaar 2082. De wereld kent geen semi-conductoren meer en nieuwe supermachten vechten voor dominantie met rudimentaire wapens. Het leger van de Verenigde Staten plant een invasie op een stuk land dat ooit eigen grondgebied was. In deze low-tech tijd speelt één voertuig een sleutelrol; de Vertical Tank (VT). Kruip in de huid van piloot Lt. Powers en bestuur een VT op slagvelden in Noord-Amerika en de rest van de wereld.
 
Steel Battalion Heavy Armor biedt een ongeëvenaard niveau van controle en interactie. Het besturen van de VT en het richten en het vuren van de wapens gebeurt door gebruik te maken van de Xbox 360 controller. Een groot aantal andere cruciale oorlogshandelingen zoals het starten van de motor, het bedienen van de telescoop en het bemannen van de machinegeweren doe je via Kinect met je bovenlichaam. Via Kinect communiceer je ook met je manschappen; maan iemand tot rust of geef een high five na afloop van een geslaagde missie.
 
Belangrijke kenmerken: Een evolutie op het gebied van oorlogsgames - Steel Battalion Heavy Armor combineert first person shooter (FPS) controller gameplay met besturing via Kinect met het bovenlichaam van de speler.
Ga de strijd aan - Jaag tegenstanders angst aan als piloot van een indrukwekkende Vertical Tank (VT) en kijk de dood in de ogen als jij en je crew door vijanden onder vuur worden genomen.
Brothers in Arms - Gebruik Kinect om te communiceren met je manschappen tijdens de hoogte- en dieptepunten van de strijd.
Een uniek universum - Steel Battalion Heavy Armor speelt zich af in een wereld waar de macht is verschoven naar aanleiding van een technologische meltdown. Eens machtige naties zijn nu volledig afhankelijk van menselijke vaardigheden en moed om rechtvaardigheid en vrijheid veilig te stellen.
Innovatie - Na de speciale, indrukwekkende controller met twee sticks en veertig knoppen voor de originele Steel Battalion-game maakt Capcom voor dit nieuwe deel wederom volledig gebruik van de huidige technologie, en hebben ze buiten de lijnen om een unieke en indrukwekkende game weten te ontwikkelen.
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldig spannende First Person Actie-shooter op Xbox 360 Kinect. Steel Battalion Heavy Armor op Xbox 360 wordt ter beschikking gesteld door Global Distributie 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws