Win Buitenspelen kaarten

frank | 22 juni 2012
winOp 14 juli a.s. slaan feestorganisaties De Nachtspelen en Apenkooi de handen ineen en komen met een nieuw intiem festival in Amsterdam: BUITENSPELEN. Bij BUITENSPELEN wordt een sportpark in Amsterdam-West omgetoverd tot een nieuwe festivallocatie met speeltuin voor gevorderden. Dus trek je sportpak uit de kast en maak je klaar voor het zaklopen, knikkeren, hinkelen, wedstrijdwippen, super serieus schommelen, vallen en weer opstaan.
 
Naast deze jeugdherbelevenissen is er natuurlijk ook aan muziek gedacht. Jawel, voor BUITENSPELEN wordt Guillaume & The Coutu Dumonts speciaal uit Canada overgevlogen. Deze deephouse held, met live percussie, vliegt momenteel de hele wereld over en komt niet vaak in Nederland, dus mis het niet! En wat dacht je van Edu Imbernon uit Spanje? Deze befaamde Valenciaanse producer en dj heeft de Nederlandse dansharten al meerdere keren gestolen met zijn energieke techno sets. Of houd je meer van dikke vette disco beats? Dan is disco legende Rahaan uit Chicago your man!
 
Van een andere orde is de band  Memphis Maniacs. Een keiharde rockband die dance covers speelt. Als ze spelen, is het dan ook keihard feest leert de ervaring. Je bent gewaarschuwd…
 
De eigenwijze lokale crème de la crème is gelukkig ook niet vergeten: zo hebben we Boris Werner, Cinnaman en gaan Tom Ruijg & William Kouam Djoko voor deze ene keer back2back spelen.  En zo ook niemand minder dan Antal & San Proper (b2b) doen het ’n keertje samen. Verder Tettero, SHMLSS, Zender & Wanka (b2b), Beesmunt Soundsystem, David Labei, Steven de Peven, Meester Moeilijk & Sjonnie Disco, diverse live bands en nog veel en veel meer!
 
Naast bonte spelletjes en vooraanstaande muziek zijn gevestigde kunstenaars en acts een wezelijk onderdeel op BUITENSPELEN.
De eigenzinnige illustratoren Raymond Lemstra, Morcky Troubles, Dumboh en Ottograph zijn medeverantwoordelijk voor de visuals van het festival. Op een grote muur vertonen de kunstenaars hun kunsten. Geen gepruts, maar kunst met een grote K.
Diverse creatieve collectieven zoals de Nachtvlinders, de Meisjes, BandjeBandje en de Jongens van het Feest geven BUITENSPELEN nog een extra dimensie.
 
Nachtspelen en Apenkooi staan beide al jarenlang bekend om hun sportieve kijk op het nachtleven. Verwacht een dag vol variatie, lekker eten, avontuur en kattekwaad uithalen in een knusse bosrijke setting.
Oja, en vergeet de dresscode niet!
 
Tickets zijn verkrijgbaar via www.buitenspelen.com en in alle Primera winkels, www.primera.nl.
Locatie: Sportpark Riekerhaven, Westsite Amsterdam
Datum: Zaterdag 14 juli 2012                          
    
Tijd: 11.00 – 23.00 uur
Entree: 30,00 vvk, 35,00 deur


Welke 2 organisaties organiseren a.s. zaterdag 14 juli het Buitenspelen Festival? Je antwoord kan, na liken van onze Partyscene facebook pagina (dat is een voorwaarde om mee te kunnen doen) worden gemaild naar info@buitenspelen.com met  info@partyscene.nl in cc

Succes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws