Win Allez, Eddy! op DVD en Blu-ray

frank | 18 juli 2012
winMet meer dan 70.000 bezoekers was Allez, Eddy! in België een gedegen bioscooptopper. Een zeer gekende en geliefde Belgische cast brengt de hartverwarmende komedie van Gert Embrechts (scenario en regie), bekend van de film Vincent, en van Komt een Vrouw bij de Dokter (screenplay) tot leven. Met zelfs een speciale rol voor wielerlegende Eddy Merckx en de Tour de France. Van de makers van Dolfje Weerwolfje, Zus & Zo en De Partizanen.
 
Het elfjarig wielertalentje Freddy woont als zoon van een slager in een idyllisch dorpje in niemandsland. Zijn geïsoleerde leventje wordt volledig overhoop gehaald wanneer in 1975 de eerste supermarkt in het dorp zijn deuren opent.
 
Ter gelegenheid van de opening organiseert de supermarkt een wielerwedstrijd waarbij de winnaar Eddy Merckx zal ontmoeten. Freddy’s vader is fervent tegenstander van de supermarkt en wil niets van de wedstrijd weten. Freddy schrijft zich toch stiekem in. Door deelname aan de race gaat er een nieuwe wereld open, niet alleen voor Freddy maar ook voor alle mensen om hem heen.
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldig leuke komedie op dvd en Blu-ray met de volgende extra’s: extra scenes, de trailer en de korte film Vincent. Allez, Eddy! op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door BFD Home Entertainment 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws