Win tickets voor Loveland Festival

frank | 20 juli 2012
winLoveland Festival komt nu wel heel snel dichterbij. Op 11 augustus staat het festival met één van de dikste line-ups van deze zomer op het programma. Loveland Festival staat voor het zevende jaar op rij in het Sloterpark en belooft dit jaar absoluut legendarisch te worden. Het festival doet ieder jaar zijn naam eer aan, maar is verreweg het liefste festival van het jaar. Loveland heeft alles in zich, van heel lief tot duister en donker en van bomvol energie tot groovy houseklanken.
 
De diversiteit van het festival wordt goed duidelijk als de zes stages naast elkaar ziet staan. Zo staat de Fire!-stage garant voor vuurwerk op technogebied en zorgt de Rise-stage voor uplifting beats met meesterlijke melodieën. De duistere kanten van de techno- en housemuziek waar de haren in je nek van overeind gaan staan, worden vertegenwoordigd bij de Underground-stage. In Nest kun je terecht voor diepe, zwoele en warme houseklanken, terwijl T-Dansant staat voor het tegenovergestelde. Hier is het simpelweg feest. De energie pompt uit de speakers terwijl op datzelfde moment de kwaliteitshouse zijn werk doet bij de House-stage.
 
De sfeer die heerst bij iedere stage is erg belangrijk. Van de bombastische T-Dansant-stage naar rauwe sferen bij de underground, om even later te belanden in de intieme ‘huiskamer’-setting van Nest. Iedere bezoeker die aankomt bij een nieuwe stage waant zich tijdens Loveland Festival steeds weer in een nieuwe wereld. Gelukkig maar, want wat is er nou leuker dan je op een festival laten verrassen en meeslepen door de betoverende ambiance.
 
Het programma van Loveland Festival is ijzersterk. Met Sven Väth, Gui Boratto, Dubfire, Solomun, Maceo Plex, Sasha, Fedde le Grand, Umek, Extrawelt, Maya Jane Coles, Martin Buttrich, Secret Cinema, Egbert en nog veel meer artiesten kan niemand klagen over een gebrek aan muzikale kwaliteit.
 
Met de muziek zit het dus wel goed, maar Loveland Festival is meer dan dat. Het prachtige en groene Sloterpark zorgt voor een heerlijke omgeving. Door de compacte omvang van het park hoef je geen kilometers af te leggen om van de ene stage naar de ander te komen. Niemand heeft toch zin om een marathon te lopen op z’n vrije dag.
 
Alles bij elkaar zorgt de lekkere mix van publiek, setting , muziek en aankleding voor een magische sfeer tijdens Loveland Festival. Check www.lovelandfestival.nl

Partyscene geeft 4x2 tickets weg, log in en doe mee!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws