Win The Kingdom of the Oceans op DVD en Blu-ray

frank | 23 juli 2012
winJacques Perrin & Jacques Cluzaud presenteren The Kingdom of the Oceans de originele vierdelige serie over de geheimen van onze oceanen.
 
Het leven op aarde begon in de oceanen. Lang voordat de eerste dieren zich op het land waagden, wemelde het in de wereldzeeën al van het leven. Van de noordelijke ijszeeën tot de tropische wateren; overal ontstonden nieuwe diersoorten. In vier afleveringen duiken filmmakers Jacques Perrin en Jacques Cluzaud diep in de oceanen van de wereld om te laten zien welke mysteries onder de oppervlakte schuilgaan.
 
Jacques Perrin maakte eerder onder andere furore met de bekroonde en veelgeprezen natuurdocumentaires Microcosmos, Winged Migration en Oceans. Met The Kingdom of the Oceans overtreft hij zichzelf. Maar liefst zes jaar duurden de opnamen, waarbij op zestig verschillende locaties wereldwijd werd gefilmd. Met behulp van de nieuwste technieken biedt The Kingdom of the Oceans een unieke kijk op de wereld van de wereldzeeën.
 
Te winnen bij Partyscene deze prachtige natuurdocumentaireserie op dvd en Blu-ray met als extra: Winged Migration, de voor een Oscar genomineerde documentaire van Jacques Perrin. The Kingdom of the Oceans op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws