Win The Grey op DVD en Blu-ray

frank | 28 juli 2012
winDe spannende en aangrijpende overlevingsthriller The Grey van Joe Carnaham volgt Ottway (Liam Neeson), beveiliger van een afgelegen olieraffinaderij in het noorden van Alaska. Hij verlangt naar de warmte van zijn huis en zijn vrouw. Als hij eindelijk in het vliegtuig naar huis zit, gaat het echter mis.
 
Het toestel stort midden in de witte wildernis neer en maar een paar mannen overleven de ramp. Onder hen Ottway, die blij is dat hij nog leeft maar weet dat ze alles behalve veilig zijn. Voor hen ligt een loodzware beproeving die het uiterste van hun overlevingsdrang vraagt. Want als de mannen hun verwondingen en de ijzige kou al overleven, komen ze nóg een dodelijke tegenstander tegen. Het onherbergzame gebied dat ze moeten doorkruisen is het territorium van een agressieve roedel wolven. Opgejaagd door de bloeddorstige dieren en geteisterd door sneeuw en ijs beginnen de mannen aan de zware tocht naar veiligheid.
 
Te winnen bij Partyscene deze ijzig spannende film op dvd en Blu-ray met de volgende extra’s: Behind the Scenes, Featurettes en Interviews Cast & Crew. The Grey op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws