Win Akira op Blu-ray

frank | 6 augustus 2012
winHet meesterwerk van Katsuhiro Otomo eindelijk op Blu-ray! Akira is de film die anime-geschiedenis schreef! De film is al vier jaar niet meer leverbaar en nu eindelijk weer verkrijgbaar als perfect geremasterde versie.
 
2019, Tokio is vernietigd in de Derde Wereldoorlog. Op de grondvesten van de vernietigde stad verrijst Neo-Tokio, een duistere stad waar rebellen en motorbendes de dienst uitmaken.
 
In het grootste geheim houdt de regering in een ondergronds complex drie kinderen met bijzondere gaven vast. Wanneer een van hen weet te ontsnappen, wordt ze aangereden door Tetsuo. Tetsuo wordt gevangengenomen door de militairen die hem onderwerpen aan wetenschappelijke experimenten waardoor hij bijzondere krachten krijgt. Wanneer Tetsuo wraak wil nemen op degenen die hem onrecht hebben aangedaan, dreigt de zaak uit de hand te lopen. Er is maar een persoon die hem kan stoppen: de held Akira. Officiële Animepagina van Filmfreak Distributie op Facebook.
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldig spectaculaire film geremasterd op Blu-ray. Akira op Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Filmfreak Distributie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws