Win Anton Corbijn Inside Out op DVD en Blu-ray

frank | 13 augustus 2012
winAnton Corbijn Inside Out
is een uiterst intiem en onthullend portret van een invloedrijk kunstenaar en het resultaat van bijna vier jaar filmen door regisseur Klaartje Quirijns. Haar persoonlijke band met Anton geeft haar een ongekende toegang tot zowel de man als zijn werk.
 
Anton Corbijn is vooral bekend is geworden door zijn foto's van beroemdheden als U2, David Bowie, Joy Division, Robert De Niro, Elvis Costello, Green Day, Depeche Mode Metallica, The Rolling Stones, Clint Eastwood en Herman Brood. Tevens is hij grafisch ontwerper, film en videoclipmaker en heeft hij decors ontworpen voor popconcerten van onder andere Depeche Mode. Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van koningin Beatrix maakte hij drie portretten van de vorstin. Onder de vele prijzen sleepte hij in 2007 twee prijzen in de wacht op het Filmfestival van Cannes voor Control, een film gebaseerd op het leven van de Britse zanger Ian Curtis van Joy Division, die in 1980 op 23-jarige leeftijd zelfmoord pleegde.
 
Te winnen bij Partyscene deze prachtige en indrukwekkende documentaire op dvd en Blu-ray. Anton Corbijn Inside Outop dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door A-Film

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws