Win vrijkaarten voor The Possession en een DVD-pakket

frank | 10 september 2012
winOp donderdag 20 september gaat The Possession in première in de Nederlandse bioscopen. Deze superspannende horror-thriller is het Amerikaanse regiedebuut van de Deense regisseur Ole Bornedal met in de hoofdrollen Kyra Sedgwick (The Closer, Man on a Ledge, Gamer, The Game Plan) en Jeffrey Dean Morgan (Texas Killing Fields, The Resident, Watchmen). De film is gebaseerd op het artikel Jinx in a Box van LA Times journaliste Leslie Gornstein en beschrijft het waargebeurde verhaal van het wijnkabinet dat in 2004 aangeboden werd op eBay. 
 
De onlangs gescheiden Clyde (Morgan) merkt dat zijn jongste dochter zich steeds vreemder begint te gedragen na de aanschaf van een antiek houten kistje op een rommelmarkt. Wanneer het gedrag van zijn dochter Em (Natasha Calis) steeds zorgelijker begint te worden, besluit Clyde op onderzoek uit te gaan. Hij ontdekt dat het kistje is gebouwd om een dibbuk in te bewaren, een geest die volgens een oud Jiddisch volksverhaal bij het openen bezit neemt van zijn eigenaar. Samen met zijn ex-vrouw (Sedgwick) raakt hij verwikkeld in een donkere en levensbedreigende situatie. Een race tegen de klok volgt om het leven van Em te redden.
 
Te winnen bij Partyscene geweldige The Possession prijzen bestaande uit twee vrijkaarten of een dvd-pakket met de horrorfilms Paranormal Activity en Insidious. Deze pakketten worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws