Win Cleanskin op op DVD en Blu-ray

frank | 24 september 2012
winCleanskin 
is een actiethriller van top niveau, die de beklemmende spanning van The Bourne Ultimatum en Safe House combineert met genrefilms zoals Syriana en Unthinkable. Cleanskin is de derde speelfilm van regisseur Hadi Hajaig met steracteur Sean Bean ("The Lord Of The Rings, Game of Thrones) in de hoofdrol.
 
Als een koffer met explosieven buitgemaakt wordt door terroristen verandert London door een aantal verschrikkelijke bomaanslagen al snel in één groot slagveld. Ewan (Bean) is een keiharde en verbitterde ex-soldaat die werkzaam is bij de Britse geheime dienst. Samen met Mark (Tom Burke) wordt hij op missie gestuurd om de terroristen op te sporen en uit te schakelen. Ewan is op wraak belust omdat hij zijn vrouw heeft verloren bij een terroristische aanslag. Een race tegen de klok volgt als Ewan erachter komt dat niet alles is wat het lijkt. Check voor meer info de trailer op de Youtube pagina en de Facebook pagina van Splendid Film.
 
Te winnen bij Partyscene deze spectaculaire en epische film op dvd en Blu-ray. My Way op dvd en Blu-ray wordt ter beschilling gesteld door Splendid Film 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws