Win Intouchables op DVD

frank | 26 september 2012
winMet meer dan één miljoen bezoekers is Intouchables in Nederland de best bezochte film van de eerste helft van 2012 en de best bezochte Franse film ooit. Met vaart, humor en perfect acteerwerk slaat de film precies de juiste toon aan. Komiek Omar Sy weet van de innemende Driss een onvergetelijk personage te maken. Doorgewinterd acteur François Cluzet overtuigt als de rijkaard wiens leven een onverwachte wending neemt. Deze onwaarschijnlijke geschiedenis werd op feiten gebaseerd.
 
Miljonair Philippe (François Cluzet) is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. De jonge Senegalees Driss (Omar Sy) woont daar ver vandaan, in één van de grimmige voorsteden van de hoofdstad. Als hij zijn geld niet verdient met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe’s stijve huishouden, en diens leven, binnen de kortste keren op z’n kop. Maar ook Driss’ leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Deze geweldige film kreeg overal lovende recensies en won o.a. de volgende prijzen: César voor Beste Acteur (Omar Sy) en winnaar Grand Prize en Beste Acteurs op het Tokyo International Film Festival.
 
Te winnen bij Partyscene deze prachtige, humoristische en ontroerende film op dvd met de volgende extra’s: Making Of en Deleted Scenes. Intouchables op dvd wordt ter beschikking gesteld door Filmfreak Distributie 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws