Win My Way op DVD en Blu-ray

frank | 28 september 2012
winRegisseur Kang Je-Kyu (Brotherhood of War) komt na zeven jaar terug met een nieuw episch meesterwerk, My Way. De duurste Koreaanse oorlogsfilm aller tijden is gebaseerd op een waargebeurd verhaal met grootschalige en adembenemende veldslagen. De film vertelt het verhaal van twee tegenpolen die door een hel gaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met de Aziatische supersterren als Jang Dong-gun, Joe Odagiri en Fan Bingbing.
 
1938 - In het door Japan bezette Korea, verandert de sportieve rivaliteit tussen de marathonlopers Jun-Sik en Tatsuo in een openlijke vijandigheid. Na een bloedig incident wordt Jun-Sik onder dwang gerekruteerd door het Japanse leger om in Mongolië te vechten. Ver weg van huis kruisen de paden van de twee atleten elkaar weer. Tatsuo neemt namelijk de leiding over het bataljon waar Jun-Sik onderdeel van is. Ze belanden na een verwoestende veldslag tegen de Russen in een Russisch werkkamp waar ontsnappen praktisch onmogelijk lijkt. Alleen hun ontembare wil om te overleven helpt ze te vechten tegen de vele ontberingen. Nadat Duitsland de oorlog verklaart aan de Russen worden ze na een veldslag gevangen genomen door de Duitsers en komen ze terecht in Frankrijk, waar ze vechten voor de Nazi's tegen de geallieerden op het strand van Normandië. Check voor meer info de trailer op de Youtube pagina en de Facebook pagina van Splendid Film.
 
Te winnen bij Partyscene deze spectaculaire en epische film op dvd en Blu-ray. My Way op dvd en Blu-ray wordt ter beschilling gesteld door Splendid Film

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws