Win Seeking Justice op DVD en Blu-ray

frank | 28 september 2012
winSeeking Justice 
is een dynamische actiethriller geregisseerd door Roger Donaldson (The Recruit, The Bank Job) met in de hoofdrollen Nicolas Cage (Knowing, Kick-Ass, Drive Angry), January Jones (Unknown, X-Men: First Class, Mad Men) en Guy Pearce (Memento, Traitor, Don't Be Afraid of the Dark).
 
Would you cross the line for vengeance? Het rechtvaardigheidsgevoel van docent Will Gerard (Cage) wordt keihard op de proef gesteld. Hij is een gelukkig getrouwde man wiens leven op z’n kop staat als zijn mooie vrouw Laura (Jones) op weg naar huis met bruut geweld wordt overvallen. In het ziekenhuis wachtend op nieuws wordt hij benaderd door ene Simon (Pearce). Simon zegt een groep verontruste burgers te vertegenwoordigen en kan de dader door een wildvreemde laten afstraffen in ruil voor een toekomstige wederdienst. Verward en bezorgd om zijn vrouw gaat hij akkoord zich niet bewust van waar hij zich mee inlaat. Als Simon later opduikt met het gevreesde verzoek, schrikt hij  terug en weigert. Maar dat pikt Simon niet. Terwijl hij zijn vrouw blijft verzorgen, ontdekt hij al snel dat Simon’s rechtvaardigheid een genadeloze en dodelijke prijs heeft.
 
Te winnen bij Partyscene deze ultraspannende film op dvd en Blu-ray. Seeking Justice op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws