Win Prometheus op DVD

frank | 3 oktober 2012
winVragen worden beantwoord! De zeer actieve fanbase van de sf-thriller Prometheus van regisseur Ridley Scott, ziet zijn wensen uitkomen met deze langverwachte release op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD. Op de Blu-ray worden raadsels opgelost en antwoorden gegeven op vragen die onbeantwoord bleven in de bioscoopversie. De Collector’s Edition is met meer dan zes uur aan nooit vertoond bonusmateriaal een ongeëvenaarde thuisbioscoop-ervaring. Bekijk de blockbuster zoals hij bedoeld was, in verbluffende 3D high definition.
 
De film is geschreven door Damon Lindelof (Lost) en Jon Spaihts (the Darkest Hour) met schitterde en uitzonderlijke vertolkingen van Charlize Theron (Monster), Michael Fassbender (Inglourious Basterds), Guy Pearce (Memento), Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo) en Logan Marshall-Green (Devil).
 
Het archeologenpaar Elizabeth Shaw (Rapace) en Charlie Holloway (Marshall-Green) ontdekt een sterrenkaart die ze interpreteren als een uitnodiging van de voorlopers van het mensdom, de ‘Engineers’. Om meer over hen te weten te komen gaat het paar aan boord van het wetenschapsschip Prometheus, opgericht en gefinancierd door Peter Weyland (Pearce), CEO van Weyland Corporation.
 
Onder leiding van missiedirecteur Meredith Vickers (Theron) en opgevolgd door Weylands androïde David (Fassbender),  vindt het onderzoekersteam een aanwijzing van het ontstaan van het mensdom op Aarde. Ze schepen in voor een opwindende reis naar de donkerste uithoeken van het universum waar ze een angstaanjagend gevecht aangaan om de toekomst van de mensheid te redden.
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldige film op dvd. Prometheus op DVD wordt ter beschikking gesteld door 20th Century Fox Home Entertainment 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws