Win Headhunters op DVD en Blu-ray en het boek van film

frank | 8 oktober 2012
winHeadhunters 
is een intense actiethriller over verraad, wraak en dodelijke ambitie, gebaseerd op de bloedstollende gelijknamige bestseller van de Noorse auteur Jo Nesbo.
 
Roger Brown heeft het allemaal. Hij is een succesvol headhunter en is getrouwd met een bloedmooie galeriehoudster, met wie hij samenwoont  in een luxueus huis. Maar hij leeft boven zijn stand en om zijn hoofd financieel boven water te houden, steelt hij kunstwerken. Op een dag rooft hij een uiterst waardevol schilderij, maar voor hij het goed en wel beseft, wordt hij zelf opgejaagd wild en raakt hij verstrikt in een duizelingwekkende klopjacht.
 
De thrillers van Jo Nesbo (Oslo, 1960) zijn wereldwijd razend populair. Zijn werk is in maar liefst 35 talen, in 140 landen uitgebracht. In Nederland gingen meer dan 300.000 van zijn, door Uitgeverij Cargo uitgegeven, boeken over de toonbank. Ook zijn laatste boek De Schim stond wekenlang in de bestsellerlijsten. In Noorwegen zijn van Nesbo al meer dan 2 miljoen boeken verkocht. Hij wordt beschouwd als een van de  meest toonaangevende schrijvers in het thriller-genre. Bij verschijning kreeg het boek wereldwijd zeer lovende kritieken.
 
Te winnen bij Partyscene een Headhunters-pakket bestaande uit deze superspannende film op DVD en Blu-ray en het gelijknamige boek van Jo Nesbo. Deze pakketten worden ter beschikking gesteld door Lumière Home Entertainment 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws