Win Snow White and the Huntsman op DVD en Blu-ray

frank | 24 oktober 2012
winIn het spectaculaire avonturenepos Snow White & The Huntsman vertolkt Kirsten Stewart (Twilight) de rol van de heldin wier schoonheid een doorn in het oog is van de ijdele en boosaardige koningin (Charlize Theron). Omdat ze zich bedreigd voelt, geeft de duivelse vorstin een jager (Chris Hemsworth) de opdracht om Sneeuwwitje uit de weg te ruimen. In plaats daarvan onderricht hij de jonge vrouw echter in de kunst van het oorlogvoeren.
 
Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) is de prins die overweldigd wordt door de schoonheid en innerlijke kracht van Sneeuwwitje. Deze verbluffende nieuwe versie van het legendarische sprookje ontsproot aan de verbeeldingskracht van producers Joe Roth (Alice in Wonderland) en Sam Mercer (The Sixth Sense) en de visie van de befaamde reclamefilmer Rupert Sanders.
 
Te winnen bij Partyscene de spannende en visueel overweldigende film op dvd en Blu-ray met o.a. de volgende extra’s: Citizens of the Kingdom: Meet the Motley Crew; The Dwarves, Feature Commentary with  Director  Rupert Sanders, Visual Effects Supervisor Cedric Nicolas-Troyan and Co-Editor Neil Smith en op de Blu-ray Cinema version + never-before-seen extended version of the movie. Snow White and the Huntsman op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws