Win The Raid op DVD en Blu-ray

frank | 24 oktober 2012
win



De Indonesische productieThe Raid van de uit Wales afkomstige regisseur Gareth Evans is de grote en onverwachte cult-hit van dit jaar. Een non-stop actie spektakel vol state-of-the-art martial-arts.
 
De film speelt zich diep in de sloppenwijken van Jakarta af, in een appartementencomplex waar enkele van de werelds gevaarlijkste moordenaars en gangsters wonen. Tot nu toe werd het gebouw altijd beschouwd als onneembaar en met rust gelaten. Daar komt verandering in als een eliteteam van agenten de opdracht krijgt de beruchte drugsbaron die het complex beheerst uit te schakelen. Die bivakkeert op de dertigste verdieping van het gebouw, maar op de zesde komt het team er al achter dat de missie hopeloos is. Helaas is er geen weg terug en is de enige mogelijkheid die ze nog hebben de overige vierentwintig verdiepingen omhoog te gaan, om hun doelwit alsnog uit te schakelen.
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldige film op dvd en Blu-ray. The Raid op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door A-Film 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws